INFO

Vaikka sijaitsemme lähellä valtaväylää ja palveluita, on alueemme todella rauhallinen ja suojaisa. Meillä pääset nauttimaan luonnonrauhasta: vihreästä nurmesta ja koivuista veden äärellä. Iin Sillat sopiikin erinomaisesti myös perheille sekä omaa tilaa kaipaaville.

Meillä käyvät maksutapana käteinen sekä yleisimmät Credit- ja Debit-kortit, kuten Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Japan Credit Bank ja China Union Pay.

Miten löydät perille

AUTOLLA

Helsingistä ajaa suoraan nelostietä Iihin saakka. Iihin tullessasi seuraa Iin Sillat – kylttejä, niin löydät meidät!

LENTOKONEELLA

Lähin lentokenttä on Oulun lentokenttä, joka sijaitsee noin 50km päässä Iin Silloista.

BUSSILLA

Oulun Joukkoliikenteen bussilinja 23 tuo sinut Iin Haminaan josta on vain kymmenen minuutin kävelymatka Iin Sillat – leirintäalueelle.

Katso aikataulut

Historia

Vuonna 1961 Iin siltojen kupeeseen perustettiin leirintäalue, jonka piha-alueelta löytyi toinen toistaan erikoisempia, pieniä lomamökkejä esimerkiksi sipulin, tynnyrin, kissankellon ja majakan muodossa.

Leirintäalueen perustivat ystävykset Matti Jääskeläinen ja Arno Jääskö. Matti jatkoi sen toimintaa aina 80-luvulle saakka, jolloin Matin poika, Lasse Jääskeläinen, otti vaimoineen ohjat. Tuolloin leirintäalue ja mökit saivat rinnalleen myös huoneita.

Vuoden 2016 tietämillä Mel ja Shawna Jovanen ostivat Iin Sillat ja paikkaa on siitä lähtien laitettu kuntoon rakennus kerrallaan vastaamaan nykypäivän matkalijoiden tarpeita ja odotuksia. Nyt Jovaset tekevät kovasti töitä sen eteen, että ohikulkupaikan sijaan Iistä tulisi kohde, johon ihmiset haluaisivat pysähtyä tarkoituksella.

Perheomisteinen

Majoitusta upealla paikalla Iijoen rannalla on tarjottu matkailijoille vuodesta 1961. Monelle vierailijalle olemmekin tuttu jo vuosikymmenten takaa lapsuudesta! Iin Sillat aloitti perheyrityksenä ja se on edelleen riippumaton perheyhtiö – meille on tärkeää, että paikka tuntuu kotoisalta. Tartuimme puikkoihin 2016 ja olemme sen jälkeen uudistaneet toimintaa ja tiloja tavoitteena yhä paremmin palveleva kokonaisuus.

Paikka tuntui heti ensi vierailulla kodikkaalta ja olin viidessä minuutissa varma, että haluan jatkaa Iin Siltojen perinteitä, sillä tunnelma ja toimintatapa olivat oikeita. Muutimme Michiganista Iihin pysyvästi ja mukaan Amerikasta pakkasimme myönteistä palvelukulttuuria!

-Melissa Jovanen, yrittäjä

Kaikki palvelut lähellä

Meillä yhdistyvät loistava sijainti ja korkea laatu, jotka antavat vastinetta rahalle. Hyvä sijainti yhteyksien ja palvelujen äärellä takaa mukavan viipymisen Iin Silloilla. Alueelta ja lähistöltä löytyy runsaasti tekemistä, näkemistä ja kokemista – kauppojen ollessa myös kävelymatkan päässä. Ja mikäli etsit jotakin tietty, voit aina turvautua henkilökuntamme paikallistuntemukseen!

Palvelut

Ympäristö ja vastuullisuus

Meille ympäristö, luonto ja ekologisuus ovat tärkeitä ja huomioimme ne monitahoisesti toiminnassamme. Tuotamme energiaa aurinkopaneeleilla ja vesivoimalallamme enemmän kuin omiin tarpeisiimme – yli jäävä energia syötetään verkkoon. Tuemme paikallisia tuottajia ja pyrimme kestävään toimintaan kaikessa mitä teemme. Olemme lisäksi aktiivinen toimija osana paikallista yhteisöä. Pidämme huolta työntekijöistämme ja luomme parhaat mahdolliset olosuhteet työn tekemiselle.

Henkilökunta

Melissa

Yrittäjä

Mel ja hänen puolisonsa toimivat yrittäjinä Iin Silloilla. He haluavat tarjota asiakkaille odotukset ylittävää palvelua ja luoda paikan, johon on mukava palata aina uudelleen.

Robyn

Keittiöpäällikkö

Robyn on keittiömme sydän, joka vastaa vieraiden viihtyvyydestä ja loihtii ruoat niin aamupalalle kuin catering-tilauksiinkin yhdessä tiiminsä kanssa. Erityisesti hänen leipomuksensa ovat tunnettuja siitä, että ne valmistuvat aineksia säästelemättä.

Tiina

Asiakaspäällikkö

Tiina on tukipilari, joka pitää langat käsissään ja tuntee paikat kuin omat taskunsa. Tiinan voit bongata milloin pihalta, milloin varmistamassa huoneiden siisteyttä, mutta kaikkein varmimmin kohtaat hänet respan tiskin takana – hymy huulillaan.