Palvelut

Tarjoamme lukuisia palveluita ja välineitä, jotka ovat suunnattu paitsi vieraillemme myös muille alueella liikkuville. Kysy lisää respasta tai nykäise henkilökuntaa hihasta!

Yleiset tilat

Yhteiset tilat

Respa, ravintola ja monet muut tilat sekä piha-alue ovat kaikkien vieraidemme vapaassa käytössä.

Suihkut

Meiltä löydät siistit ja modernit suihkutilat erikseen sekä miehille että naisille. Suihkutiloissa myös useita vessoja.

Pesukoneet

Rähjääntynyt reissussa? Pesukoneet ovat kaikkien vieraidemme käytettävissä erillisestä maksusta.

Leikkipaikka

Meillä on tarjota kiva ulkoleikkipaikka perheen pienimmille: kiipeilyä, liukumäkeä, roikkumista ja keinumista. Lisäksi löydät respasta leluja ja pelejä.

Grillikatos

Grillikatoksessa voit paistaa vaikkapa retkimakkarat hiilloksella sekä viettää aikaa tunnelmallisessa ympäristössä.

Terassi

Terassimme palvelee kaikkia alueen vieraita ja on hyvällä säällä mukava paikka juoda kahvit tai nauttia ravintolan herkuista.

Hinnasto

Pesukone6 € / koneellinen
Kuivausrumpu4 € / koneellinen

Saunat

Sähkösauna

Sähkösauna tarjoaa mukavat, laadukkaan Harvia-sähkökiukaan tuottamat löylyt. Mukavat, modernit pukeutumis- ja peseytymisfasiliteetit tarjoavat hyvin tilaa isommallekin porukalle – myös viihtyisille lauteille mahtuu! Tilat on remontoitu kattavasti vuonna 2018. Sähkösauna toisesta päästä löytyy talvilämmin mökki yöpymistä varten kahdelle hengelle ja myös mökki on vieraiden varattavissa vuoden ympäri.

Venesauna

Venesauna on uniikki, lähes ympäristötaideteosmainen ilmestys, joka tarjoaa ihanan pehmeät ja kosteat löylyt puulämmitteisen kiukaan saattelemina. Pärekatto kätkee alleen lauteet, jotka kutsuvat viihtymään vaikka pidemmäksikin aikaa. Vaihda tunnelmasta toiseen säätämällä LED-valaistuksen väriä tai hyppää saunasta vilvoittelemaan ulkona olevaan kanavaan. Saunasta löytyvät myös pukeutumistila sekä suihku.

Hinnasto

Sähkösauna 25 € / tunti
Venesauna30 € / tunti

Vuokraus­palvelut

Fatbiket

Vuokraamalla fatbiken pääset helposti tutustumaan lähialueisiin ja vaikka seikkailemaan vähän kauemmaksikin poluille. Laadukkaat, uudet Tunturin pyörät ovat mukavia ja helppoja ajettavia.

Veneet

Iltasoudulle maisemia ihastelemaan tai kaloja narraamaan? Voit vuokrata meiltä veneen helposti – mukaan mahtuu vaikka koko perhe tai kaveriporukka. Pelastusliivit kaikille veneessä olijoille sisältyvät hintaan.

SUP-laudat

SUP-laudan päältä on mukava ihailla Iijokea aivan uudesta näkökulmasta. Lautamme ovat ilmatäytteisiä ja ensikertalainen voi aloittaa suppailun vaikka polvillaan meloen. Mukaan myös pelastusliivit!

Hinnasto

PalveluHinta
Fatbike10 € / 2 tuntia
Vene20 € / 2 tuntia
SUP-lauta10 € / tunti

Aktiviteetit

Iissä on monia mukavia ulkoiluaktiviteetteja: voit vierailla vanhassa Haminassa, bongata lintuja, geokätköillä, uida, meloa, tutkia lähipolkuja tai tutustua ympäristötaidepuistoon. Myymme vastaanotossamme kalastuslupia ja monet vieraistamme suuntaavatkin Iijoen kala-apajille. Tarjoamme lukuisia palveluita ja välineitä, jotka ovat suunnattu paitsi vieraillemme myös muille alueella liikkuville. Kysy lisää respasta tai nykäise henkilökuntaa hihasta!

Iijoki
0 m

Kalastus
100 m

Iin Hamina
200 m

Iin Ympäristö­taide­puisto
200 m

Geokätköily
500 m

Frisbeegolf
500 m

Apteekki
500 m

Beach volley
500 m

Virallinen uimaranta
500 m

Ulkokuntosalit
500 m

Ruokakaupat
600 m

Virpiniemi Golf
26 km

Oulun keskusta
37 km