Ravintola

Tervetuloa kaikille avoimeen ravintolaamme! Tarjoilemme päivittäin aamupalaa ja lisäksi järjestämme aika ajoin brunsseja vaihtuvalla teemalla. Tilamme ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin. Tarjoamme myös catering-palveluita niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin.

À la carte

À la carte -lista tulossa lähiaikoina.

Menu

Aamupala

Tarjolla päivittäin n. klo 8-10. Tarkista aika vastaanotosta muutosten varalta, kun saavut alueelle. Aamupalan hinta on 6 € / hlö (0–3v. ilmaiseksi ja 4–9-vuotiaat 2,90 €). Aamupala sisältyy huoneiden hintaan.

Tarjoilemme ravintolassa aamupalaa vieraillemme ja aamujen kiistaton tähti on pannukakkurobottimme! Aamupalaa ei tarvitse varata etukäteen ja kaikki (niin meillä yöpyvät kuin paikallisetkin asiakkaat) ovat tervetulleita aamupalapöytään.

Hyödynnämme ravintolassamme kauden aineksia, lähiruokaa ja luomua. Ostamme kalan paikalliselta kalastajalta ja marjat piirakkaan poimimme omasta pensaasta. Vaihtuvalla aamupalalla onkin tarjolla usein itse leivottuja leipiä ja muita herkkuja.

PS: Mikäli haluaisit nauttia aamiaista hieman aiemmin tai myöhemmin, olethan yhteydessä henkilökuntaan etukäteen. Mikäli uloskirjautumisesi on hyvin aikaisin aamulla, voimme esimerkiksi tuoda aamupalatarvikkeita huoneeseesi jo illalla!

Catering

Tarjoamme myös catering-palveluita niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin.

Pyydä tarjous

Kuka on Robyn?

Robyn on keittiömme sydän, joka vastaa vieraiden viihtyvyydestä ja loihtii ruoat niin aamupalalle kuin catering-tilauksiinkin yhdessä tiiminsä kanssa. Hän on kotoisin Yhdysvalloista, tarkemmin ottaen Kaliforniasta, ja erityisesti hänen leipomuksensa ovat tunnettuja siitä, että ne valmistuvat aineksia ja vieraanvaraisuutta säästelemättä.

Paikallista ja ekologista

Meille ympäristö, luonto ja ekologisuus ovat tärkeitä ja huomioimme ne monitahoisesti toiminnassamme.

Hyödynnämme ravintolassamme kauden aineksia, lähiruokaa ja luomua. Ostamme kalan paikalliselta kalastajalta ja marjat piirakkaan poimimme omasta pensaasta. Tuemme paikallisia tuottajia ja pyrimme kestävyyteen kaikessa mitä teemme. Ravintolan katolla hyrräävät aurinkopaneelit ja pihalla oleva pieni vesivoimala tuottavat energiaa jopa yli omien tarpeidemme – ylimääräinen sähkö syötetään verkkoon.